Hal kollagén por Naticol®
A szabadalmaztatott Naticol® hidrolizált hal kollagén könnyen emészthető és jól felszívódó tiszta fehérje, mely főként I-es típusú kollagént tartalmaz. Egyedülálló aminosav kombinációból áll, amely a szervezetünk számára nélkülözhetetlen 9 aminosavból 7-et biztosít. Remek választás lehet mindazoknak, akik autoimmun diétát követnek és kerülik az emlősállatokból származó élelmiszereket. Akik GMO-, glutén-, és cukormentes módon étkeznek vagy kerülik a zsírokat, a koleszterint és a túlzott szénhidrátbevitelt. Ajánlott laktóz- és tejfehérje-érzékenyek számára is. Kiválóan oldódik folyadékban, és semleges ízvilágának köszönhetően bármibe belekeverheted, például: gyümölcslébe, kávéba, joghurtba, gyümölcsturmixba, smoothie-ba, reggeliző kásába! 100% ajánlott napi C-vitamin tartalommal kiegészítve! Nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot, mint például mesterséges ízfokozókat, aromákat, tartósítószereket, csomósodásgátlókat, valamint édesítőszereket sem, így nem terheli az emésztőrendszered!
Étrend-kiegészítő por
OGYÉI notifikációs szám: 35290/2024
Kiszerelés: 240 g (1 havi adag, 8 g / nap)
Íz: semleges, ízesítetlen
Származási ország: EU
Hűségpont (vásárlás után): 240
3 munkanap (2024. november 4., hétfő)
További információk a termékről:
A szabadalmaztatott NATICOL® hal kollagén kiváló minőségű, komplex fehérjének számít, mely a kilenc esszenciális aminosavból összesen hetet, valamint főként I. típusú kollagént tartalmaz. Remek választás mindazoknak, akik autoimmun diétát követnek, GMO-, glutén-, cukormentes módon étkeznek vagy kerülik a zsírokat, koleszterint és a túlzott szénhidrátbevitelt. Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a NATICOL® hal kollagén jótékony hatással van a bőr szépségére, valamint az izmok és az ízületek egészségére, a fizikai teljesítményre és az izomtömegre. Tartalmazza a felnőttek számára ajánlott C-vitamin-mennyiség 100 százalékát és tejfehérje-érzékenyek is fogyaszthatják!
A hal kollagén fogyasztásának előnyei
A hal kollagén elsősorban I. típusú kollagént tartalmaz, peptidjeit pedig sajátos aminosav-összetétel jellemzi, melyben a glicin- és prolinkoncentráció rendkívül magas. A NATICOLⓇ MARINE COLLAGEN előállításához használt halbőr kiváló alapanyag a bioaktív peptidek izolálásához.
A hal kollagén további előnye, hogy fogyasztása mellett kisebb a betegségátadás és a keresztszennyeződések veszélye, valamint a gyulladásos megbetegedések kialakulásának valószínűsége. Mindeközben felszívódása és hasznosulása még a marha kollagének felszívódásánál is kedvezőbb, annak mintegy másfélszerese. Ráadásul mivel nem tartalmaz kazeint, a tejfehérje-érzékenyek számára is biztonságos.
A NATICOLⓇ MARINE COLLAGEN emellett
- víztisztán oldódó, hatékony felszívódású mikro-granulátum, melynek 8 grammja tartalmazza a felnőttek számára ajánlott napi C-vitamin-mennyiség 100 százalékát is;
- szagtalan, színtelen, glutén-, cukor-, zsír-, koleszterin-, szénhidrát-, mesterséges színezék-, aroma- és édesítőszer-mentes készítmény;
- alacsony molekulatömeggel rendelkezik;
- 99 százalékos tartalmú fehérje, melynek nagy része hasznosul;
- ellenáll a savas közegnek és a hőnek;
- hatékonysága pedig tudományosan bizonyított.
Mindezek mellett a hal kollagén kiválóan alkalma a porcok és a bőr egészségének javítására, a csontszövet regenerációjának támogatására, a nem kívánt ráncok eltüntetésére, az UV-sugárzás elleni védelem biztosítására, támogatja a vér inzulinszintjének szabályozását és hatékonyan segíti elő a sebgyógyulást is.
Összetevők: Hidrolizált halkollagén peptid (Naticol®), l-aszkorbinsav
Hatóanyagtartalom a napi adagban (8 g):
Aktív összetevők / Mennyiség / NRV %*
Naticol® hidrolizált hal kollagén/ 8000 mg / **
C-vitamin / 80 mg / 100%
%NRV: felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték %-a
** a napi ajánlott mennyiség nincs meghatározva